Blog

Welke workshop/training is voor mij?

2024-04-16 15:41:50

Kennismaken met spiritualiteit

Van een aantal mensen hebben we de laatste weken de vraag gekregen waarom we eigenlijk geen workshop voor beginners aanbieden.

Daarom hebben we besloten om een hele laagdrempelige korte workshop te organiseren voor mensen die nieuwgierig zijn naar wat spiritualiteit/mediumschap eigenlijk is. Voor jong en oud. Voor een laag tarief van 35 euro. We hebben deze workshop ‘kennismaken met spiritualiteit’ genoemd. Deze wordt voor het eerst gehouden op 18 mei 2024 gehouden van 10.00-13.00. Er zijn al diverse inschrijvingen binnen. Bij veel inschrijvingen starten we ook een groep in de middag.

Trainingen

Als mensen interesse hebben om zich verder te verdiepen in spiritualiteit of mediumschap, zijn trainingen als ‘spirituele ontwikkeling’ (3 dagen)  of ‘persoonlijke ontwikkeling’ (5 dagen) aan te bevelen.

Wat is het verschil tussen deze twee trainingen?

  • ‘Spirituele ontwikkeling’ is een mooie basistraining voor ‘beginners’. Je leert in drie dagen dat gronden en mediteren belangrijk is. Je gaat werken met jouw energie, aura, chackra’s en hoogsensitiviteit. Je leert verder hoe je jouw intuïtie kunt verbeteren en hoe je dingen beter kunt aanvoelen.  De kosten zijn 333 euro.
  • ‘Persoonlijke ontwikkeling’ is een stuk uitgebreider en duurt 5 dagen. Naast de basis kennis leer je ook meer over je innerlijk kind, hogere zelf en incarnaties. De focus ligt er meer op om jezelf beter te leren kennen. Wie ben jij en wat wil jij? Je gaat actief werken aan de punten waar je meer energie van gaat krijgen. Dit kan mentaal, fysiek, emotioneel, spiritueel of een combinatie van deze vier zijn, zoals work/life balance. Tussen de workshops in krijg je persoonlijke opdrachten van Max mee om thuis verder mee te oefenen. Daarnaast krijg je twee keer een 1 op 1 consult met Max, buiten de groep om. De kosten zijn 555 euro.

Workshops

We zien in de diverse workshops die Max in de consultruimte of op locatie geeft, veel mensen die een eigen praktijk willen starten, al een praktijk hebben en/of al jaren met spiritualiteit bezig zijn. Zij hebben veelal interesse in workshops, zoals bijvoorbeeld ‘ontmoet je gids’ of ‘werken met draken‘,  voor de verdieping.

Deze workshops zijn overigens ook geschikt voor mensen met minder of weinig ervaring.

Op locatie

Max wordt regelmatig uitgenodigd om op locatie een workshop te organiseren. Bijvoorbeeld bij een spirituele vereniging of groep. Dit kan een volledige dag zijn, maar ook een verkorte versie (dagdeel of een avond). Je kunt ons mailen via [email protected] om te informeren naar de mogelijkheden en gereduceerde groepsprijzen. Bellen kan ook naar 06 21 19 69 34.

Bekijk ook andere blogs

Klik op één van de onderstaande plaatjes om ook andere blogs te bekijken.