Blog

Draak logo

2024-02-02 11:53:02

‘Wat hebben jullie een mooi logo’. Dit krijgen we regelmatig te horen van mensen. In dit bericht willen we graag de betekenis van ons logo uitleggen.

Het is een draak in de vorm van een blauwe ‘s’. De ‘s’ is de eerste letter van onze achternaam Smit. De kleur blauw is ook geen toeval. Blauw is de kleur van rust en communicatie. Blauw  symboliseert ook het element water. Water heeft een grote spirituele betekenis. Hierover meer in volgende berichten. Max heeft een sterke connectie met Aartsengel Michael, zijn beschermende energie is ook blauw.

‘Waarom een draak’? Draken hebben een hele hoge energetische trilling, bezitten veel kennis en wijsheid en zijn heel erg krachtig.

Zoals in het boek ‘Starchild Max’ uitgebreid is beschreven heeft Max een speciale connectie met draken. Tijdens een diepe meditatie komt een draak naar voren. De draak komt van de drakenplaneet ‘Dracania’ en vertelt dat de draken de hoge energie van Max hebben opgemerkt. De draak geeft een witte sleutel en vertelt dat deze sleutel het vertrouwen van het drakenvolk in Max symboliseert. De draak vraagt Max om de ambassadeur van de Dracania draken op aarde te zijn, zodat Max mag communiceren met mensen over de rol die draken hebben in het spirituele. Hoe ze de mensen op aarde kunnen helpen bij het verhogen van de energetische trilling.

In de periode hierna krijgt Max regelmatig, in dromen of meditaties, weer contact met hen. Hij mag zelfs met zijn gidsenteam meerdere astrale reizen (in de energie) naar Dracania maken. Ze laten hem zien hoe ze leven en hoe de planeet eruit ziet. Max mag een aantal ceremonies bijwonen. Op Dracania zijn heel veel soorten draken, in allerlei vormen en maten. Ze hebben weinig technologie nodig omdat ze veel werken met energie en gedachtenkracht. Ze kunnen zichzelf van vorm veranderen.

Max is voorgesteld aan de koning van Dracania. Zijn naam is ‘Drako’. Het is een grote goudkleurige draak met 4 poten. Drako vertelt Max wat de rol van ambassadeur inhoud. Als we in de toekomst een spiritueel centrum hebben dan zullen de draken Max nog beter kunnen helpen met zijn lichtwerk. De drakenenergie zal dan nog meer voelbaar zijn.

Draak als gids? Drako heeft Max in 2020 een drakenei gegeven. Het is een ei dat door de koningin is gelegd en er zit een blauwe draakje in. Hij heet Matsui en is altijd in de buurt van max, waar hij ook heen gaat. Als Matsui in de toekomst uit het ei komt zal hij als gids van Max fungeren. Wanneer het ei uitkomt weten we nog niet.

Workshop ‘werken met draken’. Om mensen nu al kennis te laten maken met draken en om hun energie te laten voelen, hebben we de workshop ‘werken met draken’ gemaakt. Deze wordt dit jaar een aantal keer georganiseerd op 29-6-2024 en 19-10-2024.

Bekijk ook andere blogs

Klik op één van de onderstaande plaatjes om ook andere blogs te bekijken.