Workshop

Werken met draken

Doel

Het communiceren en werken met draken.

Beschrijving

Heb je je ooit afgevraagd of draken meer zijn dan de vuurspuwende wezens uit middeleeuwse verhalen en tv-shows? Veel mensen zijn bekend met dit concept, maar er schuilt meer achter dan de imposante reptielen met soms een laag intellect zoals ze vaak worden voorgesteld. Hoewel de uiterlijke beschrijving vaak accuraat is, blijft het spirituele aspect van draken vaak onderbelicht.

In spirituele context worden draken beschouwd als bewaarders van kennis en geheimen, niet alleen voor de mensheid, maar ook voor andere wezens. Ze herbergen een diepgaande bron van kennis die voor geen enkel individu volledig te bevatten is. Gedurende mijn spirituele reizen heb ik frequent ontmoetingen gehad met draken en heb ik astrale reizen naar hun planeet gemaakt. Deze ervaringen hebben niet alleen mijn begrip van draken verdiept, maar hebben ook een cruciale rol gespeeld in mijn persoonlijke en mediamieke ontwikkeling.

Zelfs nu onderhoud ik bijna dagelijks contact met deze spirituele wezens. In spirituele kringen wordt veel gesproken over de kracht van liefde en energie en de bron waaruit deze liefde voortkomt. Draken worden, naast aartsengelen, beschouwd als bewakers van deze bron en degenen die er het dichtst bij staan. Ze zijn altijd bereid geweest om hun kennis te delen met verschillende entiteiten, of het nu gaat om buitenaardse wezens, engelen, mensen, of andere entiteiten. Hun openheid om zich te verbinden is opmerkelijk.

Deze workshop biedt een eerste kennismaking en markeert het begin van een mogelijke vruchtbare samenwerking met draken. Of het nu gaat om persoonlijke spirituele ontwikkeling of de integratie van deze energieën in zakelijke context, draken staan klaar om zich met ons te verbinden. Het opbouwen van een band met deze fascinerende wezens biedt een unieke kans voor groei en samenwerking.

Tijdens deze eendaagse workshop ben je met een aantal anderen in een energiebubbel met hoge frequentie. Max zorgt voor een fijne, liefdevolle sfeer waarin persoonlijke ervaringen gedeeld mogen worden. Ontdek de kracht van samenwerking met draken en laat deze workshop de poort zijn naar een nieuwe dimensie van groei en bewustzijn.

De workshop vindt plaats van 10.00 tot 16.30 uur in de consultruimte aan de Hof van Rome 108 te Doetinchem. Bij een grotere groep zal worden uitgeweken naar een alternatieve locatie rond Doetinchem.

Tijdens deze workshop wordt gezorgd voor koffie/thee en wat lekkers. Graag zelf lunch meenemen.

Wat ga je leren?

  • De verschillende soorten draken
  • Contact leggen met draken
  • Werken met draken en drakenenergie

Lesdata

Extra's

Boek ‘Starchild Max’