Workshop

Ontmoet je gids 1

Doel

Het leren communiceren en werken met je hoofdgids.

Beschrijving

Deze workshop is voor mensen die hun hoofdgids willen ontmoeten en ermee willen samenwerken. Max heeft deze workshop al vaak gegeven en de deelnemers zijn er erg enthousiast over. Zelfs mensen die al langer (soms professioneel) met spiritualiteit bezig zijn, maar waarbij het niet lukte, krijgen nu contact met hun gids. Zoals in het boek ‘Starchild Max’ is beschreven heeft Max veel ervaring met het werken met gidsen, die van zichzelf maar ook met die van anderen. Zijn helderziendheid helpt hier in mee.

Je leert dat er diverse soorten gidsen zijn: hoofdgids, healing-gids en geleide-gids(en) en je leert wat hun taken zijn en waar ze je bij kunnen helpen.

Het vervolg op deze workshop is ‘ontmoet je gids 2’. Hierin ga je het contact met je hoofdgids versterken en ga je jouw healing-gids en (een deel van) jouw geleide-gidsen ontmoeten.

Tijdens een workshop dag ben je met een aantal anderen in een energiebubbel met hoge frequentie. Max zorgt voor een fijne liefdevolle sfeer waarin persoonlijke dingen gedeeld mogen worden.

De workshop vindt plaats van 10.00 tot 16.30 uur in de consultruimte aan de Hof van Rome 108 te Doetinchem. Bij een grotere groep zal worden uitgeweken naar een alternatieve locatie rond Doetinchem.

Tijdens deze workshop wordt gezorgd voor koffie/thee en wat lekkers. Graag zelf lunch meenemen.

Wat ga je leren?

  • De diverse soorten gidsen die er zijn
  • Je leert je eigen hoofdgids kennen
  • Met je hoofdgids communiceren
  • Gronden en mediteren

Lesdata

Extra's

Boek ‘Starchild Max’