Blog

Update boek ‘Starchild Max’

2023-07-08 13:35:51

De afgelopen 7 maanden hebben we hard gewerkt aan het boek, samen met onze uitgever Booklight. Het is getransformeerd van een dagboek naar een mooi boek. Dit is een intensief proces gebleken met een grondige tekst redactie en het maken van diverse keuzes: lettertype, steunkleur, cover, foto’s en papiersoort.

Er is veel tijd gaan zitten in het ontwerpen van de cover. Zie de cover op de home page. Alles wat je in het plaatje ziet heeft een belangrijke diepere betekenis. Bijvoorbeeld de trap, de engel, de maan, het water, de kraai en de sterren. Na het lezen van het boek begrijp je deze betekenis.

We krijgen regelmatig de vraag wanneer het boek klaar is en besteld kan worden. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de opmaak. Het gedrukte boek en het e-book zijn beide beschikbaar en leverbaar rond 28-8-2023. Vanaf dan kan het besteld worden via alle bekende online verkoopkanalen en boekenwinkels. Ook kan het in onze eigen webshop worden gekocht. We zouden dit heel erg waarderen om de eenvoudige reden dat andere boekverkopers veel marge inhouden. In tweede helft van de maand September organiseren we een boekpresentatie. Meer informatie volgt!

Bekijk ook andere blogs

Klik op één van de onderstaande plaatjes om ook andere blogs te bekijken.