Blog

Er is meer: nieuwe workshops

2024-01-20 14:32:07

Heb jij ook wel eens het gevoel dat er ’meer’ is? Ben je gevoelig voor allerlei energieën bij jezelf of zie je dit bij anderen, bijvoorbeeld bij familieleden of bekenden? Zie of voel je soms  bepaalde dingen bij jezelf of om je heen? Lijkt er ’iets’ te zijn wat jou iets wil vertellen? Zijn er andere intelligente wezens op of buiten de aarde die we normaal niet kunnen zien? Zou ik met hen kunnen communiceren? Welke rol of missie heb ik in dit leven?

Deze vragen worden vaak gesteld. Momenteel is ongeveer 20% van de mensen hoogsensitief of spiritueel en een klein deel mogelijk paranormaal begaafd. Soms zijn ze zich hier recent bewust van geworden. Anderen zijn er al langere tijd mee bezig. Het komt regelmatig voor dat mensen lichamelijke of mentale klachten krijgen omdat ze niet goed naar zichzelf luisteren. Of men staat op een soort kruispunt in dit leven en vraagt zich af welk pad in te slaan.

Smit Academy wil deze mensen graag helpen om antwoord te geven op hun vragen, om ze verder te helpen in hun ontwikkeling!

Nieuwe workshops

De afgelopen weken hebben Max en Walter de tijd genomen om voor 2024 nieuwe workshops en een training te ontwikkelen. Veel mensen zijn al een tijdje met spiritualiteit bezig maar kunnen niet goed contact krijgen met hun hoofdgids, geleide gids of healing gids. Hiervoor bieden we al de workshops ‘ontmoet je gids 1’ en ‘ontmoet je gids 2’ aan. Goed contact met je innerlijk kind en hogere zelf zijn ook heel waardevol. Maar dit lukt veel mensen niet zonder goede begeleiding en roept soms ook vragen op. Vandaar dat we de volgende 2 workshops nu ook ingepland hebben:

  • Ontmoet je hogere zelf (op 24-2-24 en 14-9-24)
  • Ontmoet je innerlijk kind (op 9-3-24 en 31-8-24)

Training: ‘Spirituele ontwikkeling’

Naast diverse workshops op specifieke thema’s hebben we ook al een aantal keer de 3-daagse training ‘Spirituele ontwikkeling’ gegeven. Deze is bedoeld voor mensen die de basis willen leren van spiritualiteit. Hier komen aan bod: gronden en mediteren, ziel/incarnaties, contact met je gids, energiebeheer, hoog sensitiviteit, entiteiten/auralifters, psychometrie en verbeteren van je intuïtie. Dit is een hele mooie basis. De eerstvolgende workshop start op 8-6-24 en kost 333 euro, inclusief boek ‘Starchild Max’.

Training ‘Persoonlijke ontwikkeling’

Sommige mensen willen echter verder gaan in hun ontwikkeling, echt intensief met zichzelf aan het werk. Ze willen weten wat hun missie in dit leven is en hoe ze hier mee aan de slag kunnen. Ze hebben vragen over liefde en connecties, innerlijk kind, work/life balance en jezelf afschermen van negatieve energie.

Hiervoor heeft Max de nieuwe 5-daagse training ‘Persoonlijke groei’ ontwikkeld (start op 2-3-24). Tussen elke bijeenkomst zit een aantal weken. Na elke dag krijg je opdrachten mee om te oefenen met thema’s die voor jou persoonlijk belangrijk zijn. Deze training zal het nodige losmaken en oplossen voor je. Zodat je de beste versie van jezelf kan worden.

De prijs voor ‘Persoonlijke ontwikkeling’ is 555 euro. Inclusief boek ‘Starchild Max’. Als extra krijg je ook twee 1 op 1 consulten met Max om buiten de groep persoonlijke dingen uit te werken.

Bekijk ook andere blogs

Klik op één van de onderstaande plaatjes om ook andere blogs te bekijken.