Blog

Eerste boek recensies binnen!

2023-10-07 18:16:56

We hebben een maand nadat het boek Starchild Max is uitgekomen de eerste recensies ontvangen. Deze zijn gelukkig erg positief. Hier krijgen wij een positieve energie van.

[1] Ik heb het boek Starchild Max gelezen, zeer indrukwekkend! Er is zoveel meer tussen hemel en aarde dan dat wij mensen kunnen beseffen.

[2] Boek uit! Bijzonder maar ook wel intens moet ik zeggen. Het lijkt me best lastig, als je zoveel ziet en hoort, om daar goed mee om te kunnen gaan. Respect voor hoe Max dat allemaal doet. In het begin is het wel even lastig om te lezen omdat het van die korte stukjes zijn, maar op een geven moment kom je er beter in en wil je steeds verder lezen. Ik ben benieuwd hoe de ontwikkelingen verder gaan. Dank voor een kijkje in jouw wereld. Wist niet dat er nog zoveel meer was en bestond. Ik dacht al veel gezien en gelezen te hebben maar dit is weer een andere dimensie.

[3] Boek is uit! Boeiend, maar wel veel namen en ‘ontmoetingen’. Maar als dat zo is dan schrijf je het inderdaad op. Ben wel benieuwd naar het vervolg, naar wat er nu inmiddels gebeurt. Resumé: super gedaan, fijn om te lezen! Mijn dochter is er nu aan begonnen.

[4] Het is even wennen aan de hoeveelheid aan informatie en contacten. Ik heb zelf misschien ook al meer contacten gehad dan ik denk. Ik heb er alleen nooit wat mee gedaan. Tijdens de ervaringen vroeg ik niet door of nam niet opnieuw contact op, want ik durfde me denk ik niet open te stellen om meer te zien en ervaren. Het boek maakt een hoop los. Dat zullen jullie vast veel meer horen.

[5] Zeer indrukwekkend boek, waardoor je als mens beseft dat er veel meer is “tussen hemel en aarde”. Misschien over een jaartje een deel 2 van dit boek? Brigitte Kamphuis

Bekijk ook andere blogs

Klik op één van de onderstaande plaatjes om ook andere blogs te bekijken.