Training

Stralend jezelf zijn

Doel

Kinderen en jongeren helpen bij het omgaan met hoog sensitiviteit in het dagelijkse leven.

Beschrijving

Deze training is voor gevoelige en intuïtieve kinderen. Deze kinderen worden ook wel hoog sensitieve kinderen (HSK) genoemd. Een hoog sensitief kind is zich vaak bewust van alles wat zich in zijn omgeving voordoet. Het heeft een zeer gevoelig zenuwstelsel en is in staat om subtiele signalen waar te nemen die anderen niet direct zullen opmerken. Binnen deze groep kinderen zijn er ook kinderen die energieën kunnen waarnemen die voor het ‘normale’ oog niet waarneembaar zijn. Voorbeelden hiervan zijn aura’s, kleuren, licht en overleden zielen.

De vele kwaliteiten en gevoeligheden die jouw kind heeft, mogen door henzelf en hun omgeving gezien worden. Ze hebben bevestiging nodig om tot ontwikkeling en ontplooiing te kunnen komen, zodat ze volledig in hun eigen kracht komen te staan. Zou je dit je kind ook graag willen meegeven, zodat je je kind weer ziet stralen? En dat je kind weer echt zichzelf durft te zijn? Dan is deze training zeker een aanrader!

Tijdens deze lessen bieden we oefeningen aan waarbij de kinderen leren gronden, mediteren en ontspannen. Ook leren zij hun creativiteit aan te spreken en eigen kwaliteiten zichtbaar te maken. Na iedere les krijgt je kind uitdagende opdrachten mee om thuis samen met jou als ouder/verzorger en/of andere leden van het gezin aan te werken.

Afhankelijk van de aanmeldingen worden kinderen in leeftijdsgroepen ingedeeld.

Wat ga je leren?

  • Omgaan met prikkelgevoeligheid en ontspannen
  • Concentratie beter vasthouden
  • Emoties van zichzelf en anderen verwoorden
  • Omgaan met energie van zichzelf en anderen
  • Verbinding hebben met zichzelf en hun omgeving
  • Helpende overtuigingen maken

Lesdata

Extra's

Boek ‘Starchild Max’