Training

Sensitieve kinderen voor professionals

Doel

Het geven van handvatten aan professionals die werken met hoog sensitieve kinderen of jongeren, zodat de kinderen optimaal kunnen stralen.

Beschrijving

Deze training is voor professionals (docenten, onderwijzers, remedial teachers, begeleiders psychologen en andere zorg gerelateerde beroepen) die werken met sensitieve, gevoelige en intuïtieve kinderen, ook wel hoog sensitieve kinderen (HSK) genoemd. Een hoog sensitief kind is zich vaak bewust van alles wat zich in zijn/haar omgeving voordoet. Het heeft een zeer gevoelig zenuwstelsel en is in staat om subtiele signalen waar te nemen die anderen niet direct zullen opmerken. Binnen deze groep zijn er ook kinderen die energie kunnen waarnemen, die voor het ‘normale’ oog niet waarneembaar zijn.

Hoe kun je hier als professional mee omgaan? Wat zijn de do’s en don’ts? Max biedt je begeleiding op maat en biedt handvatten om de kinderen/jongeren weer te laten stralen!

De training wordt gegeven op 3 vrijdagen in de consultruimte van Max aan de Hof van Rome 108 te Doetinchem. Voor koffie/thee en wat lekkers wordt gezorgd. Graag wel zelf lunch meenemen.

Momenteel zijn er geen dagen gepland voor een groepstraining. Max geeft deze training momenteel individueel. Bij interesse graag een mailtje sturen naar [email protected]

Wat ga je leren?

In deze training krijg je als professional handvatten hoe je met gevoelige kinderen om kan gaan, zoals:

  • Omgaan met prikkelgevoeligheid
  • Concentratie beter vasthouden
  • Emoties van zichzelf en anderen verwoorden
  • Omgaan met energie van zichzelf en anderen
  • Verbinding hebben met zichzelf en hun omgeving
  • Helpende overtuigingen maken

Lesdata

Extra's

Boek ‘Starchild Max’