Workshop

Ontmoet je innerlijk kind

Doel

Het leren communiceren en samenwerken met je innerlijk kind.

Beschrijving

Op deze dag gaan we je begeleiden om contact te leggen met je innerlijk kind. Iedereen heeft er een. We zijn immers allemaal kind geweest. Niemand komt uit zijn of haar kindertijd zonder bagage.

Het innerlijk kind is een manifestatie van je kinderlijke energie. Dit omvat alles wat je als kind mee hebt gemaakt. Ook voor de geboorte en als kleine baby. Energie onthoudt alles wat waargenomen wordt. Het interessante hieraan is dat alle onopgeloste thema’s of onverwerkte situaties dus in jezelf opgeslagen zijn, super handig! Bewustwording van een proces is altijd stap 1. Heel veel gedragingen, gedachten en emoties die ons in het volwassen leven dwars kunnen zitten, komen uit de kindertijd. Hoe fijn zou het zijn om daar tijdens deze bijzondere dag een eerste stap in te mogen zetten?

Tijdens deze dag ben je met een aantal anderen in een energiebubbel met hoge frequentie. Max zorgt voor een fijne liefdevolle sfeer waarin persoonlijke dingen gedeeld mogen worden.

De workshop vindt plaats van 10.00 tot 16.30 uur in de consultruimte aan het Hof van Rome 108 te Doetinchem. Bij een grotere groep zal worden uitgeweken naar een alternatieve locatie rond Doetinchem.

Tijdens deze workshop wordt gezorgd voor koffie/thee en wat lekkers. Graag zelf lunch meenemen.

Wat ga je leren?

  • Koffie/thee en bespreken van de verwachtingen
  • Gronden
  • Mediteren
  • Contact maken met je innerlijk kind
  • Bespreken van het contact
  • Bespreken actiepunten

Lesdata

Extra's

Boek ‘Starchild Max’