Workshop

Ontmoet je hogere zelf

Doel

Contact leggen met je hogere zelf

Beschrijving

Je hogere zelf is iets waar veel over gesproken wordt, maar wie is dat nou eigenlijk en hoe zit dat? Deze en vele andere vragen gaan beantwoord worden in deze 1 daagse workshop. Het doel is het creëren van bewustwording over het hogere zelf en uitpluizen wat jullie voor elkaar kunnen betekenen. Samenwerken gaat een stuk makkelijker als je elkaar kent! Ook krijg je in deze dag een aantal handvatten om 1 op 1 dit contact te versterken. Net als met menselijke relaties kost het tijd, energie en aandacht om een band op te bouwen. Ondanks dat er deze dag veel besproken gaat worden, is het ook erg relaxed.

Tijdens deze dag ben je met een aantal anderen in een energiebubbel met hoge frequentie. Max zorgt voor een fijne liefdevolle sfeer waarin persoonlijke dingen gedeeld mogen worden.

De workshop vindt plaats van 10.00 tot 16.30 uur in de consultruimte aan de Hof van Rome 108 te Doetinchem. Bij een grotere groep zal worden uitgeweken naar een alternatieve locatie rond Doetinchem. Tijdens deze workshop wordt gezorgd voor koffie/thee en wat lekkers. Graag zelf lunch meenemen.

Wat ga je leren?

  • Koffie/thee en bespreken van de verwachtingen
  • Gronden
  • Mediteren
  • Contact maken met je hogere zelf
  • Bespreken actiepunten

Lesdata

Extra's

Boek ‘Starchild Max’