Blog

De boog kan niet altijd gespannen zijn

2023-07-24 15:58:17

De laatste maanden waren intensieve maanden, zoals jullie ook in de vorige blogs kunnen lezen. De moeheid voelde ik de laatste dagen al opkomen. Ik stapte vanmorgen uit bed en voelde het direct: dit gaat een zware dag worden. Alle gewrichten voel ik en de haartjes op mijn armen en hoofd voel ik ook.

Dit is vast een signaal van mijn lichaam dat ik het even rustig aan moet doen dit weekend. De boog kan niet altijd gespannen zijn. Eigenlijk is dit regel 1 in de spirituele wereld: als je niet goed voor jezelf zorgt, kun je een ander ook niet helpen. Je moet ook tijd vrijmaken om te relaxen en leuke ontspannende dingen te doen.

Max gaat morgen 2 weken op vakantie. Tien dagen naar Frankrijk en een lang weekend met vrienden naar Londen. Dit heeft hij ook echt verdient.

We wensen jullie allemaal een fijne vakantie!

Bekijk ook andere blogs

Klik op één van de onderstaande plaatjes om ook andere blogs te bekijken.